Partition Recovery

Prodata Doctor™

Software van de de venstersterugwinning van de Arts van gegevens kan de rendabele, hoogstaande uw verloren gegevens van geformatteerd of bedorven venstersvet terugkrijgen en Steunt het ntfs- dossiersysteem niet verwijderbare harde schijfaandrijving met inbegrip van (winde, EID, SCSI, ATA, en SATA). De oplossing van de scherp-rand en het makkelijk te gebruiken gebruikersvriendelijke hulpmiddel van de gegevensterugwinning winnen of herstellen geschrapte gegevens terug gebruikend de sleutels (van SHIFT+Del) of van leeggemaakte kringloopbak. Vereisen de mensen niet van IT geen technische vaardigheden om het gelezen slechts hulpmiddel in werking te stellen dat op alle vensters werkend systeem in werking stelt

De software van de ntfs- gegevensterugwinning verstrekt een volledige oplossing om de waardevolle geschrapte verloren gemakkelijk terug te krijgen gegevens van de gebruiker wegens het beschadigde dossier van MBR/van de LAARS, machtsmislukking, virusbesmetting en hardware/softwareopsplitsing. Herstelt zo ook gegevens van bedorven of geformatteerde NTFS, Ntfs5- dossierverdelingen, geschrapte het dossierstructuur van de wortelfolder en ontoegankelijke laarssector over laptop-Desktop systeem. Krijg verdelingssoftware terug terugwinnen bedorven gegevens wanneer het systeem dat foutenmelding zoals Ongeldig Bevel ` toont ', ` geen Programma ', Mislukking van de Harde Schijf van de Fout ' ` van de Schijf ` de Primaire/Secundaire ' kan vinden over uw computer.

De toekenning die de VETTE software van de gegevensterugwinning wint wordt ontworpen om gecodeerde dossiers, samengeperste dossiers en alternatieve geschrapt terug te krijgen gegevensstromen wegens geformatteerd of logisch gezien bedorven van een harde aandrijving, volumeschijf, of de verloren folders van het systeem, subfolders ontbreken. De niet vernietigende snelle de steunverdelingen FAT12 die, FAT16 en FAT32 van het terugwinningshulpmiddel naar dossiers in alle logische aandrijving samen met bekend dossier zoeken typt met volledige naam. De snelle en betrouwbare software van de verdelingsterugwinning gebruikte in vrijwel alle computers, apparaten, en milieu's en vergt minder tijd om gebruikers nodig gegevens terug te krijgen.

De de terugwinningssoftware van het usb- aandrijvingsdossier verstrekt beste en geschikte manier voor de gebruikers om gemakkelijk terug te krijgen geschrapt alle media dossiers met inbegrip van (muziek, beeld, beelden, audio, videodossiers), documentlijst en andere dossiers/omslagen van bedorven of beschadigde van het penaandrijving/geheugen stokopslagmiddelen van alle belangrijke merken (overtreft de super flits van Kingston Sony enz.) in alle hogere hoedanigheid (64MB, 128MB, 256MB, 512MB, 1GB, 2GB, 4GB enz.). De gebruikersvriendelijke verwijderbare media software verstrekt de terugwinning van slechte sector besmette USB opslagmiddelen de compacte kaart van het flitsgeheugen, de kaart van verschillende media, de kaart enz. van BR steunt.

De verwijderbare media software van de gegevensterugwinning verstrekt gebruikersvriendelijke interface GUI voor zowel technische als niet technische gebruikers die gegevensverlies toe te schrijven aan ongepaste systeemsluiting hebben ervaren, worden de media teruggetrokken direct zonder het ophouden of andere gelijkaardige redenen. Lees - slechts softwaresteun verwijderbare micro- aandrijving, slimme aandrijving, ZIP aandrijvingsmedia flits, kaartgeheugen om bedorven of geformatteerde dossierfolders met inbegrip van (3gp, avi, jpg, jpeg, GIF, TIF, riff, PNG, wav enz.) terug te krijgen, verloren mp3, mp4, Midi muziek, digitaal beeld, beelden van alle verwijderbare media aandrijving op een zeer veiligste wijze.

iPod de software van de gegevensterugwinning is een fast-track oplossing van de toegangsterugwinning voor de kritieke gegevens van de gebruiker zoals beeld, muziek, mp3, liederen, foto, en beelden. Het reserve terugwinningshulpmiddel steunt appel gemaakt ipod mini, nano, schuifelgang, ipod kopiëert de eerste generatie aan de modelleniPod- liederensoftware van de iTunes- gegevensterugwinning van de ipod volgende generatie de audio video en snel gemakkelijk uw muziek of video van om het even welke iPod achter op om het even welke vensters computer of van uw PC op om het even welke iPod. Het gebruikersvriendelijke nut van de muziekterugwinning vereist geen technische kennis om zijn het werken te begrijpen.

De software van de de gegevensterugwinning van Zune krijgt gemakkelijk muziek, liederen terug, animeerde dossiers, beeld, audio, video geschrapt klemmen wegens ongepaste behandeling van uw speler van de zune digitale muziek. Wi-FI is de connectiviteits ondersteunende software gemakkelijk, veilig nut dat alle belangrijke aandrijving van de zuneopslag in alle opslaghoedanigheid (met inbegrip van 30GB of 60GB) steunt. De beveiligde zune herwinning van de unerasesoftware verloor m4a, m4v, m4p, aac media dossiers toe te schrijven aan onverwacht geformatteerd zune geheugen. Wint de de muziek digitale software van Zune gegevens terug wanneer het `- aandrijvings niet geformatteerde ' bericht door uw computer terwijl toegang hebbend zune tot aandrijving wordt getoond.

De terugwinning van de kaartgegevens van het geheugen is een betrouwbare oplossing voor de cliënten om geschrapt, gewist beeld, beeld, foto, audio, videodossiers en verloren terug te krijgen folders wegens systeem of batterijmislukking, hardware of softwarefouten, virusinsect, bedorven geheugenkaart of andere gelijkaardige redenen. De deskundige terugwinningssoftware die met al recentste type van USB de merken van de de kaartlezer van het havengeheugen met inbegrip van Kodak, Konica, Minolta, Nikon, Olympics, Ricoh, Samsungs, Sony, Toshiba enz. met al belangrijkste opslagcapaciteit werkt drijft het omvatten van 128MB, 256MB, 512MB, 1GB, 2 GB en andere hogere capaciteitsaandrijving.

De mobiele de terugwinningssoftware wordt van de simkaart ontworpen om de simkaart af te tasten door de lezer van de simkaart (de kaartlezer van PC/van Sc sim of Phoenix sim kaartlezer) op uw computerpc's en alle geschrapte (inbox, outbox, ontwerp) tekstberichten, gewiste het contactaantallen van het telefoonboek met inbegrip van (gedraaide aantallen, vaste aantallen) terug te krijgen en IMSI en Identificatienummer om het even welke GSM technologie gebaseerde mobiele telefoons te verstrekken. Het betaalbare en draagbare reserve de terugwinningshulpmiddel van de simkaart leest sim van om het even welk land op om het even welke netwerkdiensten die door de mobiele slimme alle bijzonderheden van de kaartvertoning van geheugen van de de telefoon sim kaart van de gebruiker het mobiele worden gebruikt.

De digitale software van de fototerugwinning brengt de mogelijkheid om foto's, beelden, breuken, beelden, audio, video terug te krijgen die toevallig geschrapt, of bedorven klinkt. De de terugwinningssoftware van het beeld wint digitale bedorven gegevens toe te schrijven aan de kaart terug die terwijl de camera's (of ander apparaat) wordt teruggetrokken zijn. Het hulpmiddel van het de herwinningsnut van het beeld is een handige en krachtige toepassing van de beeldterugwinning die movie nog klemmen van digitale camera's en mobiele telefoongeheugenkaart van verschillende media zoals de kaart van BR, kaart XD, slimme media en compacte flitskaart, verwijderbare media zoals penaandrijving, USB media enz. terugkrijgt.

De digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens verstrekt een volledige functionaliteit voor de gebruikers die hun gewist, geschrapt beeld, beeld, foto, audio/videodossiers van de bedorven digitale media willen terugkrijgen. Het de softwarehulpmiddel van de redding heeft een capaciteit om om het even welk type van digitale dossiers met inbegrip van (JPG, JPEG, TIF, GIF, RIFF, TIF, AVI, PNG, BMP, MPEG, MOV, WAV, en MIDI) te herstellen. Het nut steunt bijna elk cameramerk zoals Canon, Kodak, Nikon, Fuji, Konica, PK, Sony, Samsung, Panasonic, LG enz. en ook digitale filmkaarten zoals de stok van het Geheugen, de kaart van verschillende media, kaart enz. van PC van IBM de microdrive, ATA.

Krijgt de uitdrukkelijke wachtwoord de terugwinningssoftware van vooruitzichten en van het vooruitzichten gewist bewaard wachtwoord voor vooruitzichten uitdrukkelijke post en nieuwsrekening (terug POP3, SMTP, IMAP, en HTML) en wint zo ook de identiteitswachtwoorden terug. Het niet vernietigende eenvoudige nutshulpmiddel steunt onmiddellijk alle wachtwoorden en slaat de teruggekregen informatie in tekstdossier voor op toekomstige verwijzing. Van het de vooruitzichtenwachtwoord van lidstaten het de terugwinningshulpmiddel verstrekt meertalige wachtwoordheropleving en steunt al belangrijke vooruitzichten van lidstaten en de vooruitzichten uitdrukkelijke versie. De niet technische gebruikers vereist geen technische kennis/vaardigheden stellen deze terugwinningssoftware in werking.

Van het de ontdekkingsreizigerwachtwoord van Internet de de terugwinningssoftware herinnert of krijgt vergeten of verloren aan gebruikers terug e-mailidentiteitskaart bewaard wachtwoordlijsten (het Wachtwoord van FTP, D.W.Z. Autovorm, en Auto volledige gebieden, Auto volledige wachtwoorden, en identiteitswachtwoorden.) in een minuut. Het de terugwinningshulpmiddel van het wachtwoord wint het wachtwoord, het tijdschrift of het Webvormen van de nieuwsgroeprekening, dial-up wachtwoorden, asterisk***** karakter van gebruikerslogin vorm van yahoo, gmail, orkut, msn enz. of ander gelijkaardig wachtwoord terug. Makkelijk te gebruiken met de vriendschappelijke GUI steun van de interfacetovenaar al versie van Internet ontdekkingsreiziger op vensters

Het de controlehulpmiddel wordt van de website gemakkelijk ontworpen om u te houden geïnformeerd de status over uw website met inbegrip van (uptime, onderbrekings en ping status) en zijn prestaties op real time te meten. De software alarmeert de gebruiker via e-mail, piepergeluid of looppas antwoordt een specifiek programma wanneer uw plaats niet beschikbaar is, ontoegankelijk, zeer langzaam of is onderaan gepast aan gevonden niet foutenmeldingen met inbegrip van gastheer ` ', lage bandbreedte ` ', ontbroken verbinding ` ', ` van de lage status van het connectiviteitsnetwerk het verkeer van de enz.- Website brengt het controlenut u regelmatig met een e-mail op Internet de diensten zoals HTTP, HTTPS, SMTP, POP3, en FTP op de hoogte.

Het registreren van de aanslag keylogger is een beschermd hulpmiddel dat automatisch alles registreert die van het toetsenbord in een verborgen gecodeerd logboekdossier is ingegaan. De de spionsoftware van Keylogger houdt spoor van al uw computer, PC, Laptop, activiteit zoals login-wachtwoord verslagen (yahoo, msn, rediff, gmail, hotmail, enz.), geheim boodschapperspraatje, bezochte website, andere getypte documentlijst. U kunt uw kind, echtgenoot, de activiteiten van de werknemer op Internet met het gebruik van verre keylogger onderzoeken dat gemakkelijk op alle belangrijke vensters OS met inbegrip van(alle uitgaven) in werking wordt gesteld, 98, en UITZICHT.